×

Szervezeti értéképítés és etikai menedzsment

A program a vezetőknek és a HR-eseknek ad iránymutatást a szervezeti kultúra hatékony formálásához és bevezetést a szervezeti kultúrafejlesztés és etikai menedzsment eszköztárába.

Leírás

A program a vezetőknek és a HR-eseknek ad iránymutatást és módszereket a szervezeti kultúra hatékony formálásához. A tréning során a résztvevők megismerkednek a személyes döntéshozás és befolyásolás pszichológiai folyamataival, feltérképezik a szervezeti kultúra fontosabb összetevőit és megismerik a kultúra alakításának és etikai menedzsmentjének alapelveit és fontosabb eszközeit. A csoportvezető szakmai támogatása mellett közösen térképezik fel saját szervezetük formális és informális gyakorlatait, valamint azonosítják a mögöttes értékeket és feltételezéseket, majd a kialakuló kép alapján vitatják meg, hogy milyen irányban indulnának értéképítő folyamatok, és mely etikai menedzsment eszközök alkalmazása szükséges.

A program végére a résztvevő vezetők:

  • képet kapnak a szervezeti értéképítés és etikai menedzsment lehetőségeiről
  • megismerik az alapvető módszereket
  • közösen reflektálnak saját szervezetük fejlesztési lehetőségeire
  • mérlegelni tudják, hogy mely stratégia alapján és mely területeken érdemes professzionális segítséget igénybe venni a szervezeti kultúra erősítéséhez.

Adatok

Célcsoport:kis- közép- és nagyvállalat/szervezet, közigazgatási szervezet
Időigény:2 vagy 3 nap
Résztvevők:hr vezetők, középvezetők, compliance munkatársak
Javasolt helyszín:külső helyszín
Nyelv:magyar vagy angol
Ár:megállapodás szerint