×

Vezetői személyiség és eszközfejlesztő tréning

Cél a vezetői készségek és képességek fejlesztése:

  • reflexió saját gyakorlatokról
  • új felfogások és eszközök megismerése, és azok alkalmazási lehetőségeinek mérlegelése
  • annak elemzése, hogy miként lehet új eszközöket a saját cégben alkalmazni
  • személyes kompetencia fejlesztés a korábbi gyakorlat eredményesebbé tételéhez és az új kultúra és módszerek alkalmazásához.

Leírás

Cél a vezetői gyakorlatok, készségek és képességek fejlesztése. Az út a saját gyakorlatokon, és a mögöttük rejlő feltételezésekről és kultúráról szóló reflexión át vezet. A folyamat során új vezetői megközelítéseket és eszközöket is megismernek a résztvevők, azok saját cégükben történő lehetséges alkalmazásait vitatják meg, és olyan személyes kompetenciáikat fejlesztenek ki, amelyek korábbi gyakorlatukat eredményesebbé teszik és az új kultúra és módszerek alkalmazásához szükségesek.  Emellett lehetőség nyílik az adott szervezetnél felmerülő sajátos jelenségek és alkalmazható módszerek megbeszélésére is és olyan vezetői megközelítések és eszközök megismerésére, amelyek az adott cég hatékony vezetését segítik.

Célunk, hogy a program végére a résztvevő vezetők:

  • képet kapjanak saját és cégük aktuális vezetési és működési kultúrájának következményeiről, vagyis erősségeiről és korlátairól
  • megismerjenek olyan vezetői megközelítéseket és eszközöket, amelyekkel szervezetüket eredményesebben tudják vezetni
  • mérlegelni tudják, hogy mely területeken érdemes professzionális segítséget igénybe venni a program során körvonalazódott lehetőségek megvalósítására.

Ez a kompetenciafejlesztő program akkor a leghasznosabb, ha a felső és középvezetők közösen vesznek részt és tudják átgondolni azokat a módszereket, amelyeket utána egységesen tudnak alkalmazni. A vezetők közös kultúrája és a konzisztens irányítási rendszer ugyanis az erős szervezeti kultúra biztos alapja.

Adatok

Célcsoport:kis- közép- és nagyvállalat/szervezet, közigazgatási szervezet
Időigény:2-3 nap
Javasolt helyszín:külső helyszín
Nyelv:magyar vagy angol
Ár:megállapodás szerint