×

Üzleti és szakmai etika – zoom tréning

Izgalmas beszélgetések etikai elvekről és döntésekről, és szórakoztató bevezetés munkában és magánéletben alkalmazható módszerekbe:

  • Üzleti és szakmai etikai alapok
  • Hogy döntenek az emberek? Hol csúszhatnak el a becsületes emberek?
  • Mit tehetek, amikor elvek, érdekek és kötelességek ütköznek?

Leírás

A bizalom a kapcsolatok meghatározó része. A szakmai tudáson túl, a megbízhatóság, kiszámíthatóság, hitelesség és image meghatározó szerepet játszik abban, hogy hogyan alakul pályánk és kapcsolataink. Négy este, négy beszélgetés, amely egyrészről segít értelmezni és rendszerezni az üzleti és szakmai etikai elvárásokat és eligazodni olyan helyzetekben, ahol ezek ellentmondani látszanak egymásnak, másrészről módszereket ad, amelyek nehéz helyzetek mérlegelésében és önazonos döntések megvalósításában segíthetnek.

A résztvevők bepillantást kapnak az etikai döntések természetébe, a legújabb etikai, társadalompszichológia és viselkedéstudományi értelmezésekbe és kockázatmentes környezetben gyakorolhatják dilemma helyzetek mérlegelését és etikai döntések meghozatalát, és korábbi és a új élményeik elemzésével fejleszthetik etikai önismeretüket, önbizalmukat és kompetenciáikat.

A program végére a résztvevők:

  • megismerik az etikai mérlegelés alapjait és a szervezeti és szakmai etika alapvetéseit
  • bepillanthatnak a legújabb viselkedéstudományi eredményekbe az etikai döntések természetéről
  • gyakorlatokon keresztül fejlesztik elemző és problémamegoldó képességeiket

A kurzust Pallai Katalin, elismert, nemzetközi etika és integritás oktató és tanácsadó vezeti. A tartalom és módszertan az Európa Tanács Vezetői Akadémia és a Nemzetközi Antikorrupciós Akadémia programjai számára kidolgozott módszereimnek adaptációja.

Adatok

Célcsoport:minden érdeklődő
Időigény:4x 90-120 perc
Résztvevők:6-14 fős csoprot
Javasolt helyszín:ZOOM platform
Nyelv:magyar vagy angol
Előadó(k):Pallai Katalin
Ár:24.900 Ft+Áfa, amit amennyiben elégedetlen a proggammal visszutalunk