×

A belépő tréning szerepe a szervezetben

Az előadás bevezet a szervezeti szocializáció folyamatába és buktatóiba, és példákkal mutatja be, hogy lehet a beilleszkedés, szocializáció és etikai döntések folyamatát tudatosan befolyásolni. Részletesen tárgyalja a belépő tréning lehetséges hatásait és hogy miként lehet meghatározni azokat az elemeket, amelyekre az adott szervezetben szükség van egy ilyen tréning tervezésekor.

Leírás

Az előadás célja, hogy a döntéshozóknak bemutassa, hogy mennyire fontos a belépés és az első napok abban, hogy hogyan viszonyul a dolgozó a céghez és milyen feltételezések és viselkedési minták vésődnek be a cég működéséről, milyen kapcsolatai indulnak. Betekintést ad a szervezeti szocializáció folyamatába és buktatóiba, és példákkal mutatja be, hogy hogyan lehet a beilleszkedés, szocializáció és etikai döntések folyamatát tudatosan befolyásolni. Részletesen tárgyalja a belépő tréning lehetséges hatásait és hogy miként lehet meghatározni azokat az elemeket, amelyekre az adott szervezetben szükség van egy ilyen tréning tervezésekor.

Célunk, hogy az előadás és az azt követő műhelybeszélgetés végére a résztvevő vezetők:

  • képet kapjanak a beilleszkedés és etikai döntéshozás pszichológiai mechanizmusairól
  • megismerkedjenek a belépő tréningek szokásos elemeivel és potenciális hatásaival
  • mérlegelni tudják, hogy érdemes-e bevezetni az eszközt, és ha igen akkor miben érdemes professzionális segítséget igénybe venni

Adatok

Célcsoport:kis- közép- és nagyvállalat/szervezet, közigazgatási szervezet
Időigény:60 perc
Résztvevők:felsővezetők, hr vezetők, compliance munkatársak
Javasolt helyszín:cég irodája vagy külső helyszín
Nyelv:magyar vagy angol
Ár:megállapodás szerint