×

Vezetőképzés

Biztos, hatékony teljesítményt nyújtó és a jó munkaerőt vonzó és megtartó cég működtetése nemcsak szakmai kihívás. A szakmai és technikai irányítás mellett arra is szükség van, hogy olyan egészséges kultúra és klíma alakuljon ki, amelyben biztonságban érzik magukat a munkatársak, elkötelezetten tudnak dolgozni, mérlegelni és dönteni tudnak, ha szükséges, és képességeiket ki tudják bontakoztatni.
„Egy szervezet nem több, mint az embereinek az a kollektív képessége, hogy értéket teremtsenek.” (Louis Gerstner, IBM) Igazán ütőképes szervezet ereje a munkatársakban is rejlik. Tisztázott irányon és szabályokon túl az erős kultúra teremti meg az egészséges környeztet, ami vonzza, elkötelezi és megtartja a tehetséges munkaerőt. Az integritás versenyelőny, mert biztos működést és a tehetséges munkatársak megtartását jelenti.
A cégvezetés témájában a mi fókuszunk az egészséges szervezet, és az ehhez szükséges vezetői és munkatársi kultúra és kompetenciák, szervezeti folyamatok és eszközök. Felkészíteni a vezetőt arra, hogy a kemény irányítási eszközök mellett hogyan tud a céljait támogató kultúrát, elkötelezettséget építeni és ezzel energiát és lendületet adni a cégnek.