×

Műhelybeszélgetés a szervezeti értéképítésről

A műhelybeszélgetés célja bevezetni a vezetőket az etikai menedzsment alapjaiba és bemutatni az eszköztár fő elemeit. Példákat mutatni megoldásokról és eredményekről, amelyek alapján mérlegelhetik a résztvevők, hogy áldoznak-e hasonló fejlesztésekre.

Leírás

A beszélgetés célja az etikai menedzsment lehetőségeinek és lehetséges hozadékainak megismertetése. A döntéshozók olyan eszközöket ismernek meg, amelyekkel a szervezeti kultúrát és a munkatársak szervezeti célok és szabályok melletti elköteleződését erősíteni tudják, valamint a munkatársak közötti összhangot, együttműködést, illetve a szervezeti klímát javítani képesek. A beszélgetés célja azt körül járni, hogy vannak-e olyan eszközök, amelyek segíthetnek az adott cégnek abban, hogy a munkatársak motivációját, elkötelezettségét és megbízható, etikus magatartását erősítsék, és a résztvevők megértsék, hogy mely eredmények eléréséhez milyen erőforrás áldozatokat kell hozniuk. Arra is példával, jó gyakorlattal szolgál, hogy a szervezet tágabb stakeholder köre esetében mennyi előnnyel jár az etikus viselkedés.

Célunk, hogy a műhelybeszélgetés végére a résztvevő vezetők:

  • képet kapjanak a szervezeti kultúra erősítésének lehetőségeiről és potenciális hozadékairól
  • megismerjék az etikai menedzsment eszköztárát
  • mérlegelni tudják, hogy mely területeken érdemes szervezetüket fejleszteni és mihez érdemes professzionális segítséget igénybe venni.

Adatok

Célcsoport:kis- közép- és nagyvállalat/szervezet, közigazgatási szervezet
Időigény:90 perc
Résztvevők:felsővezetők, hr vezetők
Javasolt helyszín:cég irodája vagy külső helyszín
Nyelv:magyar vagy angol
Ár:megállapodás szerint